Video
Objavljeno: Sub 09.05.2020.

VIDEO: Tomić za HNTV: Igrači su se na treninge vratili u sjajnom stanju

Hrvatska nogometna televizija odlučila je posjećivati sve hrvatske prvoligaše te gledateljima pokazati na kakav se način svi oni pripremaju za nastavak sezone kojeg baš svi željno iščekuju.

Prva postaja HNTV-a bila je Lokomotiva čiji je direktor Božidar Šikić rekao:

- Na kraju smo svi bili malo nervozni. Željeli smo trenirati, želimo igrati, jer, mislili smo, ako neće biti nogometa do jeseni, dogodit će se puno toga negativnoga. Na sreću, stvari su se počele kretati prema boljem i nastavljamo s nogometom.

- Nogomet je pokretač i motivator za cijelo društvo. Znamo koliko se ljudi vezuju za nogomet i svima je jako bitno da krenemo.

Trener Goran Tomić je do prekida radio sjajan posao s Lokomotivom koja nastavak čeka kao treća na ljestvici, a igrat će i polufinale Kupa.

- U vrijeme pauze imao sam stalni kontakt s igračima koji su dobivali individualne programe za rad. No, jedno je to, a drugo trening na samom terenu. Osobno sam koristio pauzu da se educiram. Da analiziram moju momčad, suparnike, ali i strane momčadi. Igrači? U sjajnom su se stanju vratili na treninge, ipak su oni profesionalci, rekao je Tomić za HNTV.