Video
Objavljeno: Čet 14.05.2020.

VIDEO: Toplak za HNTV: Možemo odmah iznenaditi Dinamo, Hajduk ili Rijeku

Hrvatska nogometna televizija u četvrtak je gostovala u Varaždinu gdje je posjetila tamošnjeg prvoligaša ispred kojeg su teški dani kada se sezona nastavi.

Varaždin će se boriti protiv Istre 1961 i zaprešićkog Intera kako bi ostao i dalje u prvoligaškom okruženju, a njihov trener Samir Toplak optimist je u svakom pogledu.

- Svi shvaćamo ozbiljnost situacije i moramo posao odraditi na pravi način. Uvijek sam optimist, čak sam mišljenja da ćemo sigurno nekome na samom početku nastavka uzeti bodove, a igramo protiv Dinama, Hajduka i Rijeke u prva tri kola. No, to je idealno vrijeme da ih iznenadimo, govorio je uvijek zanimljivi Toplak koji se opet dotaknuo gledatelja:

- Svaka čast našem Stožeru, napravili su i rade sjajan posao. No, imam dojam kako bi se moglo, dakako da se pritom zadovolje i svi uvjeti, na tribine pustiti određeni broj gledatelja. Evo, čujem da se otvaraju kina i kazališta. Pa, ne vidim pravi razlog zašto i stadioni ne bi bili djelomično ispunjeni.

Toplak je dodao i sljedeće:

- Sviđa mi se kako smo isplanirali kompletno vrijeme uoči nastavka. Imamo sasvim dovoljno vremena za napraviti sve. Možda će nam u svemu tek nedostajati dvije ili tri utakmice za uhvatiti pravu formu.

Tijekom pauze u Varaždin se, pak, vratio Dario Jertec koji će sigurno biti pojačanje klubu u borbi koja slijedi.

- Vratio sam se i pokušat ću pomoći. Meni je čast što sam dobio tu mogućnost. Brzo sam se sve dogovorio s čelnicima kluba. Svi jedva čekamo utakmice i mislim da imamo kvalitetu koja je potrebna za spasiti se.