Video
Objavljeno: Sri 27.06.2018.

VIDEO: Vatreni za HNTV: Zaboravljamo sve i okrećemo se Danskoj

Dan nakon treće pobjede na Svjetskom prvenstvu (protiv Islanda 2:1), novinarka HNTV-a Mila Horvat razgovarala je s nekoliko igrača koji su uvjetovali da Hrvatska na savršen način okonča natjecanje u skupini D. Evo impresija:

Milan Badelj:

- Bio je to moj prvi nastup na svjetskim prvenstvima i sretan sam, naravno. Nije mogao proći bolje. Ali, najvažnije je bilo pobijediti, zadržati dobar ritam i dobru formu. Znamo da postoje standardni igrači i oni koji nešto manje igraju, ali svi hrvatski nogometaši koji su tu stvarno su igrači visoke kvalitete. Island je prava, karakterna momčad i nije bilo lako. Mislim da smo mi, pak, izvukli maksimum iz svih okolnosti u ovoj utakmici.

Lovre Kalinić:

- Na najbolji smo način odgovorili na islandsku agresiju i, na kraju, zasluženo pobijedili. Svi mi, pa tako i ja, prvo se stavljamo u službu kolektiva. Najmanje gledaš sebe, ali kada sve ispadne dobro, onda si naravno zadovoljan i zbog svoje dobre predstave.

Josip Pivarić:

- Lijepo je kad se probudiš zadovoljan. Sve je bilo kako treba. Skupinu smo odradili kako treba, rijetki su napravili ovo što smo mi učinili. No, od danas zaboravljamo sve to i okrećemo se Danskoj.

Filip Bradarić:

- Ponosan sam na ovaj nastup. Sigurno je svakom mladom nogometašu jedan od glavnih snova nastup na Svjetskom prvenstvu. I meni također, zato hvala svima koji su mi omogućili da igram.

Duje Ćaleta-Car:

- Za Hrvatsku se uvijek igra sa srcem. Uživao sam protiv Islanda, atmosfera je bila odlična i ta je utakmica stvarno veliko iskustvo.