Video
Objavljeno: Uto 11.06.2019.

VIDEO: Vlašić i Šunjić: Rumunjska je najvažnija utakmica

Hrvatski reprezentativci do 21 godine starosti pripremaju se za prijateljski ogled u srijedu protiv Danske (uživo na HNTV-u od 18:30 sati), ali i za ono važnije što slijedi, a to je Europsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

- Ta utakmica protiv Danske sigurno će biti dobar test za nas. U pitanju je jaka reprezentacija, iako će nama nedostajati igrači koji su sada u seniorskoj reprezentaciji. Nadam se i što većem broju navijača i, naravno, pobjedi, rekao je igrač Dinama Ivan Šunjić te se okrenuo samom Euru:

- Fokus je na Rumunjima. Ta prva utakmica uvijek je najvažnija. Idemo korak po korak i mislim da je ova reprezentacija sposobna za velike stvari.

Takvog je mišljenja i Nikola Vlašić koji je kazao:

- Može se govoriti da smo mi jedni od pritajenih favorita. Osjećam da možemo iznenaditi Francusku i Englesku, da im možemo parirati, ali prvo trebamo obaviti utakmicu protiv Rumunjske. Stvarno je ovo Prvenstvo ispunjeno s 12 jakih reprezentacija.

- Iskreno, sanjam kako ću jednom doživjeti doček kakav je bio prošlog ljeta. Jaka smo momčad, svi igramo u velikim klubovima, s ponosom igramo za reprezentaciju. Najveća snaga? Pa, to što smo klapa, to nikada nisam osjetio u karijeri. Nitko se ne odvaja, ne dijelimo se na manje skupine. Odemo na kavu i svi smo zajedno, dodao je Vlašić.