Video
Objavljeno: Sri 25.09.2019.

VIDEO: Vuković za HNTV: Novo Vrijeme Apfel želi i treću "kantu"

Novo Vrijeme Apfel posljednje je dvije sezone najbolja momčad Prve HMNL, a i u novu sezonu klub iz Makarske ulazi kao prvi favorit za osvajanje naslova prvaka.

Nedavno su Makarani uvjerljivo nadigrali Uspinjaču Gimku u utakmici Superkupa, a kapetan Novog Vremena Apfel Mate Vuković gostovao je u emisiji 4 plus 1 u programu Hrvatske nogometne televizije.

- Radimo tri, četiri godine kontinuirano skupa i uzeli smo ta dva trofeja. Sada idemo po treću "kantu", iako je konkurencija izjednačenija, kao nikada do sada. Osim nas, postoji još četiri, pet momčadi koje pretendiraju na naslov prvaka. Vidjet ćemo, rekao je Vuković te se prisjetio prva dva trofeja.

- Prva se pamti. Isto tako, tada smo igrali protiv Splita i mi nismo bili favoriti. Također, taj prvi naslov prvaka osvojili smo pred našim navijačima. Drugi trofej protiv Vrgorca je isto, naravno, lijep. Oni su zbrajali nekakav niz, navodno ih dugo nismo pobijedili, ali mi smo uzeli i tu "kantu". U njihovoj kući.

Ispred Vukovića i ostatka momčadi Novog Vremena Apfel novi je domaći kvalifikacijski turnir za Elitnu rundu Lige prvaka.

- Prošle je sezone u sve tri utakmice dvorana bila krcata. Naravno da isto očekujemo i ovaj put. Uostalom, kod nas se traži ulaznica više i za prvenstvene utakmice pa kako onda ne za Ligu prvaka.

Cijeli razgovor s Matom Vukovićem pogledajte u video prilogu.