Vijesti
Objavljeno: Pet 06.09.2019.

Vlašić i Petković: Odigrali smo stvarno odličnu utakmicu

Nakon Azerbajdžana i Walesa, nogometaši Hrvatske u aktualnim su kvalifikacijama pobijedili i Slovačku s 4:0. Bila je to prva gostujuća pobjeda u ovom ciklusu, a nakon sjajne predstave ovako je dvoboj komentirao Nikola Vlašić, strijelac prvog gola:

- Stvarno odlična utakmica. Čestitam svima, suigračima, stručnom stožeru i našim navijačima. Od prve minute smo stvarali prilike, a nakon prvog pogotka i potpuno dominirali. Zabili smo četiri gola, a mogli smo i još.

- Istina, nikako nismo željeli ponoviti nešto slično onome u Mađarskoj. Mi smo, bez lažne skromnosti, jači od Mađarske, a tamo nam se dogodilo nešto neugodno. Zaustavili smo slovački vezni red, to je bio jedan od zadataka o kojem nam je pričao izbornik, dodao je Vlašić.

Bruno Petković je, pak, nakon svega rekao:

- Ovo je stvarno bila jako, jako dobra utakmica od nas. Držali smo posjed, imali smo mirnoću, iako u prvom poluvremenu nismo zabili mnogo toga. Izbornik nam je naglasio koliko je ovo važna utakmica za nas i da moramo imati agresivan pristup. Moja predstava? Zadovoljan sam, ali jedna lasta ne čini proljeće. Želim napredovati i imati konstantu.