Vijesti
Objavljeno: Ned 23.05.2021.

Zadovoljstvo i kod Tramezzanija i kod Toplaka

Hajduk je odlično odradio završni dio sezone. Pobijedio je i u posljednjem nastupu (Lokomotivu s 2:0) što mu je na kraju donijelo novi izlazak u Europu. Na sve se osvrnuo trener Splićana Paolo Tramezzani:

- Prezadovoljni smo. Bio je ovo jako težak period, ali smo uspjeli i stvarno sam ponosan na svoje igrače. Drago mi je jer su se prije svega ponašali kao ljudi. Radili su, žrtvovali se, borili, padali i dizali se, ali su rješavali sve probleme i prepreke. Budućnost u Hajduku? Znao sam da je to jedno od pitanja. Uprava će odlučiti u idućim danima. Sve će se vrlo brzo znati, a imam i ja pravo na svoja razmišljanja.

Zadovoljstvo je bilo prisutno u Hajduku, ali i kod njihovih subotnjih suparnika. Unatoč porazu Lokomotiva je ostala u Ligi, a trener Samir Toplak je izjavio:

- Idemo slaviti. Kada sam dolazio, rekao sam da će Lokomotiva biti spašena, ali stvarno nisam mislio da će biti ovako teško. Dvoboj na Poljudu? Odgovor je vrlo jasan. Utakmicu je odlučio majstor Livaja. On se igra nogometa i svaka mu čast.