Vijesti
Objavljeno: Sub 25.09.2021.

Zekić: Nedopustivo je kako smo bili naivni

Slaven Belupo je odigrao solidnu utakmicu protiv Dinama. Imao je niz odličnih prilika, ali je na kraju ostao miljama daleko od boda. Izgubio je 1:4, a trener sastava iz Koprivnice Zoran Zekić je izjavio:

- Bila je ovo zaslužena pobjeda Dinama, ali mi smo imali 15 udaraca prema njihovim vratima. Htio sam da igramo s njima, ali ne ovako naivno i otvoreno. Bili smo najopasniji sami za sebe kada smo imali loptu. Dinamo nas je iskontrirao tko zna koliko puta, to je bilo nedopustivo. Previše smo prostora ostavili Dinamu i to su bolesti koje moramo ispraviti.

Dinamo je, pak, uzvratio ovom suparniku za startni domaći poraz u sezoni. Nakon dvoboja, trener Damir Krznar je apostrofirao:

- Bilo je nekih nedostataka u obrani, ali moram čestitati momčadi na dobroj i efikasnoj igri. Na rastrčanosti, dobroj energiji i trudu. Na kraju smo bili nagrađeni. Veseli i to što su sva četiri napadača postigla pogotke. To im je trebalo kao vjetar u leđa, iako nam se Jurić ozlijedio. Svi su raspoloženi i nadam se da ćemo tako nastaviti.